Over onze pensionstal in Holten

Pensionstal Nijenkamp is gelegen in een rustige omgeving nabij Holten.
U heeft hier de beschikking over een ruime stal (3×3), weidegang en een binnenbak (22×44).
Ook heeft u buiten de beschikking over een longeerbak en ruime parkeergelegenheid, voor de trailer. Het parkeren van de trailer geschiedt op eigen risico. Daarnaast leent de omgeving zich perfect voor buitenritten, u bent binnen 10 minuten bij de Holterberg.

Stalling voor uw paard
Pensionstal Nijenkamp beschikt over ruime, goed verlichte stallen met veel daglicht. Er zijn nog een aantal stallen vrij op het moment! We bieden u complete verzorging inclusief voeren en uitmesten vanaf € 300 per maand! Ook heeft pensionstal Nijenkamp de beschikking over zadelkasten voor haar pensionklanten. Vanuit het gangpad zijn de binnenbak, de weide en de poetsplaats / wasplaats direct bereikbaar.

Stalling is inclusief uitmesten en voeren. Ook biedt pensionstal Nijenkamp haar klanten de mogelijk om met de hele stalling twee maal per jaar de paarden te laten ontwormen, dit natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs!

Faciliteiten

Lekker droog en warm in de winter en uit de zon in de zomer?
Dat kan! Pensionstal Nijenkamp beschikt over een verlichte binnenbank van 22x44m, om uw rijplezier te garanderen in zowel de zomer als winter. De binnenmanege wordt diverse keer per week geegaliseren zodat een goede bodem gegarandeerd is. Op deze manier blijft u nooit achter met uw training. En als uw wat afwisseling wil in uw trainingsschema kunt u altijd gebruik maken van de longeercirkel buiten.

Lekker grazen, en met het hoofd in de zon.
In de ruime weide van pensionstal Nijenkamp komen alle paarden aan bod. De paarden gaan in groepen een dagdeel naar buiten. De paarden staan op eigen risico buiten. Pensionstal Nijenkamp kan niet aansprakelijk worden gesteld.

Concours in het weekend, of gewoon even uw paard opfrissen?
Daarvoor dient de ruime wasplaats met koud en warm water! Uw paard kunt u hier vastzetten zodat u rustig uw gang kunt gaan. Veeg de plaats na gebruik wel even aan.

Wat onze pensionstal in Holten biedt betreffende de paardensport
Pensionstal Nijenkamp in Holten biedt u tal van mogelijkheden om optimaal te genieten van de paardensport. Of het nou voor recreatieve doeleinden is of voor professionele, bij Pensionstal Nijenkamp vindt u de locatie, de instructeurs en – belangrijker nog – de paarden en pony’s voor een enerverende ervaring, waar u lang met veel plezier op terug zult kijken en die u in het dagelijks leven kunt toepassen.